Hozzávalók:
-fél kg gomba vegyesen(rókagomba, és champion)
-1fej hagyma
-kis doboz tejföl
-petrezselyem
-só, bors, olaj
-1szelet szalonna
-pirospaprika
-2 kanál liszt
Elkészítés:
-a szalonnát és hagymát apróra vágjuk, majd ha kiolvadt megdinszteljük rajta a hagymát, és hozzáadjuk a gombánkat, és azzal is dinszteljük kicsit
-(ha nem konzervet használunk előre megfőzzük a gombánkat kissé sós vízben)
- megszórjuk kis pirospaprikával és felöntjük vízzel
-így főzzük kb.20 percig, majd a lisztből és tejfölből habarást készítünk, hozzáöntjük és beízesítjük, adunk hozzá apró petrezselymet is
-a rizst szokásos módon elkészítjük,eltett uborkával tálaljuk
Jó étvágyat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése