Hozzávalók:
-20dkg csirkemell
-2szál sárgarépa
-1szál petrezselyem
-1szelet zeller
-1csapott evőkanál liszt
-2evőkanál tejföl
-fél deci tej
-csipetnyi tárkony
-só,bors,pirospaprika,olaj
Elkészítés:
-a csirkemellet apró darabokra vágjuk, és olajon fehéredésig megpároljuk
-majd hozzáadjuk az előre apróra vágott hagymát és paprikát ,megdinszteljük ,megszórjuk kis pirospaprikával, majd feltöltjük vízzel és felforraljuk
-egy másik serpenyőben megdinszteljük a többi apró zöldséget ,majd a fövő leveshez adjuk és megsózzuk
-amikor minden megpuhult hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát es tárkonyt
-végül behabarjuk és ízesítjük tárkonyecettel és borssal(tárkonyecet hiányában én normál ecetet használtam)
Köszönet a receptért a fakanálforgató tollforgatónak
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése