Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy így van ez az emberrel is. Ha eltávolodik társaitól, minden kihűl körülötte, rideg lesz az élete. Ha közelít hozzájuk, némely szúrást, esetleg akaratlan tüskét el kell viselnie. De még mindig jobb szeretteink tüskés kedvét eltűrni, mint belefagyni az egyedüllétbe. Elvégre nekünk is vannak tüskéink, amelyeket a hozzánk ragaszkodók kénytelenek eltűrni. S ha él bennünk megértés, szeretet, e tüskepárbaj sosem okoz veszélyes sérüléseket.Kun Erzsébet2010. szeptember 12., vasárnap

Rókagomba paprikás

Azt hiszem mondhatom, hogy a kedvenc nyári ételem a friss gombapaprikás,ezért is rakom fel újra ,és azért is,mert most krumpli pirével tálaltam és csak rókagombábol készült.


A recept itt található:

http://krisztinafozicskezik.blogspot.com/2010/08/gombapaprikas-rizzsel.html

1 megjegyzés:

  1. Ez a kedvencem:) Bar sajnos Kanadaban nem terem, vagy csak en nem talaltam... Jok a receptek, szepek a kepek, gratulalok.

    VálaszTörlés